Egyedi Esküvői Kellékek

Szállítási díjak

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ!
Kedves Vásárlóink! 

Kérem olvassátok el figyelmesen!

Köszönjük előre is megértéseteket!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket az utánvétes-szállítási feltételeinkről és miértjeiről!

Utánvétellel úgy rendelhetsz, ha az utánvétel összegét az 1.800Ft-ot előre eljutattod hozzánk! Így a futárnak csak a megrendelt áru értékét kell fizetni, ami a merendelőlapodon a részösszegben találod!  

A szállítási költséget utalhatod bankszámlánra vagy rózsaszín postai csekken fizetve! Ha a rózsaszín postai csekken küldöd a szállítási díjat, akkor, hogy gyorsabb tudjuk teljesíteni rendelésed kérlek a címzett helyére a bankszámlaszámunk tüntesd fel! A postán segítenek, hogy kell kitölteni a rózsaszín postai csekket bankszámlára utalva. Bankszámlaszámunk:   12021006-01077153-00100005.

Az utánvét vásárlási lehetőségének azért ez a feltétele, mert nagyon sokan szórakozásból rendeltek oldalunkról és a csomagot az első kézbesítési napon azon nyomban visszaküldték, nem veszik át! Nekünk a szállítási költséget előre ki kell fizetni, csak annak a csomagját viszik el tőlünk, ami rendezve van!

Mi egyedi készítők és kisvállalkozók vagyunk, az áraink nem magasak, így nem tudjuk kitermelni heti szinten a CSALÓK okozta károkat! Ki szeretetnénk zárni ezeket a kulturálatlan , felelőtlen embereket az oldalunkról! 

Már 28 éve készítjük az egyedi esküvői díszeinket, amivel nem egy menyasszonynak és családtagjainak szereztünk örömet! Mi becsületesen kiszolgáltunk mindenkit eddig is és a jövőben is így fogjuk folytatni legjobb tudásunk szerint!
 

Ha folytatod a vásárlást köszönjük! Ha nem akkor is köszönjük, hogy meglátogattad oldalunk!

További információkért keress minden kötelezettség nélkül: info@tika-virag.hu
Köszönjük megértéseteket! 

 

Fizetés módjai:  

                                 -Banki utalás : webáruházunkban megrendelt termékek vételárát a szállítási költséggel együtt Tompa Istvánné Egyéni vállalkozó, Raiffeisen Bank -náll vezetett 12021006-01077153-00100005.  számú bankszámlaszámára kell utalni. Közlemény rovatban feltüntetni a megrendelés számát. A házhoz szállítás költsége: 1500 Ft.     

                                 - Postai rózsaszín csekken is kiegyenlítheti a rendelés végösszegét.

A megrendelt áru ellenértékét rózsaszín postai csekken lehet befizetni a Magyar Postán a megrendelés elküldése után. A csekk közlemény rovatában szükséges a rendelésszám megadása. A postai átutalás ideje átlagosan 3 munkanap. A megrendeléseket akkor tudjuk teljesíteni, ha az áru ellenértéke megérkezett hozzánk. Rövid határidejű, 2-3 napon belüli kiszállítás esetén a feladóvevényt lefotózva elküldi e-mail címünkre: info@tika-virag.hu
Postacímünk: Tompa Istvánné  2145. Kerepes, Kiss József utca 94/a.

 

Magyarország egész területén kézbesítünk, házhoz szállítunk termékeket az alábbi feltételekkel. 

A megrendelt termékeket igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a megrendelőhöz. Ez azt jelenti, hogy amint a számláján szereplő végösszeg megérkezik a számlánkra, egy-két munkanapon belül indítjuk a csomagot.

Kivétel, ha olyan terméket rendel, amit egyedileg kell elkészíteni! Ez viszont pár napot igénybe vehet! Erről e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a rendelés várható elkészüléséről figyelembe véve a megrendeléskor bejelölt Esemény dátumát, időrendi sorrendben! 

A csomagindítás tényéről e-mailben értesítést küldünk., amiben csomagkövetési linket is megtalálja. Rendelését nyomonkövetheti! A GLS értesíti emailben és sms-ben a csomag kiszállításáról! FONTOS!! Kérem figyeljen oda, hogy valós, működő e-mail címet adjon meg rendelésekor! 


 

Termék kategóriák

Szállítás

 

Felhasználó

Kérdése van?


Telefon: 06/20-471-2285


info@tika-virag.hu

 

Partnereink

Számláló

  • Megtekintések száma:904,282