Egyedi Esküvői Kellékek

Szállítási díjak

 Csomagod a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

FELHÍVÁS! A kialakult egészségügyi vészhelyzet miatt, amit a COVID-19 vírus okoz, ezért csak és kizárólag banki utalással juttasd el hozzám az utánvét összegét, ha csak a postán tudod feladni rózsaszín postai csekken az utánvét összegét az 2.600Ft-ot vagy a teljes utalás összegét, ha nincs netbankod! Semmi esetben sem küld a postacímemre az összeget! A postán segítenek kitölteni a feladószelvényt, legyen nálad a számlaszámom!   Figyelmesen írd a számom rá és minden esetben a rendelésazonosítódat tüntesd fel kérlek! Védjük egymást! Köszönöm!   

 

Szállítási díjak

Előre utalás esetén:

2.200 Ft.

Utánvét esetén: 

2.600 Ft.

Utánvétes szállítás esetén a szállítási díjat előre kell utalnod a következő számlaszámra:  

Számlatulajdonos: Tompa Istvánné  

Bankintézet: Raiffeisen Bank

Bankszámlaszám: 12021006-01077153- 00100005.

A közlemény rovatba feltétlenül tüntesd fel a rendelés azonosítódat! 

Ha nincs lehetőséged a banki utalásra, akkor rózsaszín postai csekken is befizetheted a szállítási díjat!  A csekk közlemény rovatában is feltétlenül írd be a rendelés azonosító számod!  A postai átutalás ideje átlagosan 3 munkanap. A megrendeléseket akkor tudom teljesíteni, ha a  szállítási díj vagy az árú ellenértéke megérkezett hozzám. A gyorsabb szállítás érdekében a feladószelvényt  jól láthatóan lefotózva küld el e-mail címünkre: info@tika-virag.hu 

Amint a  szállítási díj illetve a végösszeg megérkezik a számlánkra, egy-két munkanapon belül indítjuk a csomagot.

Kivétel, ha olyan terméket rendelsz, amit egyedileg kell elkészíteni! Ez viszont pár napot igénybe vehet! Erről e-mailben vagy telefonon tájékoztatlak a rendelés várható elkészüléséről figyelembe véve a megrendeléskor bejelölt Esemény dátumát, időrendi sorrendben! 

A csomagindítás tényéről e-mailben értesítést küldök, amiben csomagkövetési linket is megtalálod. Rendelésedet nyomon követheted! A GLS értesíti emailben és sms-ben a csomag kiszállításáról! FONTOS!! Kérem figyelj oda, hogy valós, működő e-mail címet, telefonszámot, nevet, címet adj meg rendelésekor! 

Termék kategóriák

Szállítás

 

Felhasználó

Kérdése van?


Telefon: 06/20-471-2285


info@tika-virag.hu

 

Partnereink